Boek ‘Theater van het Leven’ leid je door de geheimen van het creatieve scheppingsproces
 
Op het podium van het ‘Theater van het Leven’ staat auteur Alfred Boeve. Hij neemt je op een autobiografische wijze mee om je eigen creatieve mogelijkheden te ontdekken. Als ervaren visionair en innovator vertelt deze zielsgerichte ondernemer op een openhartige en vaak poëtische wijze over zijn inzichten, transformaties en internationale levensreis. Leer, luister, zie en ervaar hoe je hersenspinsels kunt ontmaskeren die op de loer liggen om het mooie niet te laten gebeuren.
 
Hoe kun je als mens te allen tijde genieten van de creaties waar je zelf actief onderdeel van bent? Wie ben ik? Waar ben ik? Wat is mijn doel om hier te zijn? Wat gebeurt er in mijn leven en waarom gebeurt het? Zou ik enig verschil kunnen maken? Wat zijn dromen? Wat is inspiratie? Deze en nog veel meer levensvragen komen aan de orde. 
 
Volg je hart, inspiratie en dromen
Alfred Boeve laat de lezers op een onderzoekende wijze kennismaken met een andere manier van kijken en leven. Dit doet hij aan de hand van vele persoonlijke voorbeelden en ervaringsgerichte analyses over het leven van alle dag in werk en privé.
Hoe kun je het leven zo gaan zien dat iedere worsteling en iedere gebeurtenis gaat bijdragen aan je persoonlijke groei? Hoe kun je de grotere verbanden van een prachtig en ingenieus leven op aarde en daarbuiten proeven, er van genieten en het met anderen delen? Leer oude delen van je leven los te laten en je te verbinden met wie je kunt zijn en bent. Volg je hart, je inspiratie en je dromen. Het gaat volgens Alfred Boeve om duurzaam samenwerken aan onze wereld vanuit de kernwaarden verbinden, transparantie en passie en vooral door jezelf te zijn.
 
Gratis boek downloaden
De inzichten en analyses die Alfred Boeve met zijn lezers deelt, zijn zorgvuldig doordacht en hierdoor ontdekken zij stap voor stap een hoger gewaarzijn over het proces van het leven. Door prachtige schilderijen, persoonlijke gedichten, mooie illustraties en toegankelijke metaforen is het een boek dat deuren opent naar je hart. Het full color boek, in zowel het Engels als Nederlands uitgegeven, is voor € 25,00 als hardcover verkrijgbaar. Bijzonder is dat de elektronische versies, waaronder e-book, PDF en iPad App, gratis te downloaden zijn op de site www.theatervanhetleven.nl. ‘Het is mij heel dierbaar om mijn ervaringen toegankelijk te maken voor iedereen.’ 
Actions: E-mail | Permalink |