Met enige regelemaat geeft my eyes via Facebook ontwikkelingen weer over nieuwe inzichten omtrent bewustzijn - organisatieontwikkeling en ontwikkelingen in de wereld.

Voor my eyes is 2013 een heel bijzonder ontwikkelingsjaar geweest. De overgang van een NV naar een Stichting - als de overgang naar de volledige ver...
Vooraankondiging Netwerkbijeenkomst “De Verandering” De Netwerkbijeenkomst “De Verandering” wordt georganiseerd door en met ...
Nanny Schutte-Noorlander vertelt: ‘Drie jaar kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheideducatie heeft geleid tot een verbluffend eenvoudi...
In de vergadering van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is besloten als Stichting my eyes Foundation verder te gaan en om de commerciële en j...
Alfred Boeve en Hugo LaBout verzorgen maatwerk coachingstrajecten voor Executives. Met de my eyes methodologie maken we de menselijke factor inzicht...

 

Happinez nummer 8-2012 heeft als centraal thema “Nieuw begin” en besteedt aandacht aan het gedachtegoed van my eyes en Theater van het Leven. In een artikel gewijd aan “Nieuwe economie: geven & delen” worden diverse mensen en initiatieven besproken.
Algemene Vergadering van Aandeelhouders my eyes Group NV Op 28 juni 2013 wordt om 10:30 de Algemene Vergadering van Aandeelhouders my eyes Group NV ...

 

Hibertad in Hardenberg is hèt kenniscentrum voor duurzaamheid in de bouw. Een testomgeving om ervaring op te doen en meetgegevens te verzamelen, een plek om kennis te delen en bewustwording te creëren,
om te ontmoeten en dus bij te dragen aan sociale duurzaamheid.
Want duurzaam bouwen is méér dan energiebesparing.

 

Nederland heeft er een nieuw energiebedrijf bij. De consument is eigenaar en coöperant van de Verenigde EnergieCoöperaties (VEC). Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van de energietransitie voor met name consumenten en MKB. 

Lezing op 5 augustus as. De laatste (inter)nationale actualiteiten mbt het boek Theater van het Leven op een rijtje gezet. Lezingen en workshops, gratis downloads en meer.

Lees hier de nieuwsbrief van 20 december 2012

Donderdag 12 juli organiseerde my eyes voor haar aangesloten professionals een workshop Social Media. Henk Vermeer inspireerde, motiveerde en instruee...

Lees hier de nieuwsbrief  van 1 november 2012

Vanaf augustus 2012 iedere eerste zondag van de maand geeft Alfred Boeve interactieve presentaties over Theater van het Leven.

Het artikel 'Schuldencrisis: moderne slavernij' geschreven door Alfred Boeve is geplaatst op Opiniestukken, een onafhankelijk podium voor opinie en debat.

Voor een ieder die inzicht wil hebben waar we met zijn allen wereldwijd doorheen gaan.

Vanaf 25 juni 2012 gaat de my eyes Group haar kantoor faciliteiten verplaatsen, uitbreiden en landelijk verspreiden. Zie onderstaand de lijst met gegevens.

Op zondag 24 juni is er wandelcoaching met Succesvol Creëren, in Wageningen.

Bijdrage pitches in de stijl Theater van het Leven door Alfred Boeve in NL en Eng.
5 daagse bijeenkomst: 16 juni tot en 20 juni. 

Een inspiratie lezing door Alfred Boeve in de stijl Theater van het Leven op dinsdag 12 juni vanaf 19.30 te Harderwijk ....

Joachim Lohkamp en Henk Vermeer geven in Putten tijdens het Living Lab op woensdag 9 mei een workshop “Communicatie & Community. De workshop...

Wij zijn opzoek naar creatieve bezuinigingen bij gemeentes. Heb jij innovatieve voorbeelden? Of wil je hulp bij een bezuinigingsaanpak?

Naast Moskou en St. Petersburg beginnen ook andere Russische regio’s steeds meer van de economische vooruitgang te profiteren. De Nederlandse EVD heeft zes kansrijke regio's geanalyseerd en in kaart gebracht, waaronder Krasnodar.

Verslag van een GANS avond : "(Hoe) de markt op met internet?"
Het is simpel: als je gezien wil worden moet je je laten zien. Ik kom zojuist terug van een bijeenkomst van ondernemingsvereniging De Gans.

Op 28 juni was my eyes uitgenodigd een presentatie te geven op de door SKB (Stichting Kennisoverdracht/Kennisontwikkeling Bodem) georganiseerde “DAG VAN DE KENNIS”.

 

Van illusie naar werkelijkheid
Boek ‘Theater van het Leven’ leid je door de geheimen van het creatieve scheppingsproces

Identiteit als een getrouwe weerspiegeling van haar essentie wordt steeds belangrijker en het wordt steeds nadrukkelijker voelbaar als deze uit de pas lopen.

Het is een openhartig boek en gaat over mensen. De geheimen van het creatieve scheppingsproces worden op een autobiografische wijze beschreven.

Social Media bieden manieren om ideeen, inhoud, gedachten en relaties te delen op internet.

….Dat is de boodschap van Rifkin, de auteur van diverse visionaire boeken en stellingnames. Hij stelt vast dat onze evolutie er een is naar meer en meer empathie, empathie voor een steeds ruimere groep.

my eyes wordt regelmatig gevraagd nieuwe concepten voor klanten te ontwikkelen. Daarbij wordt vaak ook gevraagd deze concepten in de markt te zetten. Alsof we gewoon even een eitje gaan bakken……..

Op 24 november 2010 zijn we gestart met een platform voor de ontwikkeling van aanbod voor bewustzijnseducatie. Dit platform, dat het Bewustzijns Educatie Platform heet, is mede geïnspireerd door de vraag vanuit de samenleving naar ondersteuning op weg naar heelheid en is een initiatief van het International Institute for Consciousness Studies en het Mirror Centre in Amsterdam.

Iedereen die naar aanleiding van dit bericht een goozze-sessie boekt krijgt 25% korting op de eerste sessie.

Er was eens een heel droog land waarvan de bevolking grote behoefte had aan water. Van ’s morgens tot ’s avonds deden ze niets anders dan naar water zoeken

 Fhealinc ondersteunt en stimuleert ondernemingen en kennisinstellingen bij het bedenken, ontwikkelen, implementeren en vermarkten van innovatieve producten en diensten op het snijvlak van voeding en gezondheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar de ontwikkelingen in deze eeuw te kijken en misschien is dat wel de belangrijkste vaststelling; we staan er bij en we kijken ernaar.

In een razendsnel tempo is 2009 aan onze ogen voorbij getrokken. We hebben zeker niet alleen toegekeken, doch vooral doelgericht mogen samenwerken en communiceren en vele nieuwe zaken mogen delen en oppakken.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag organiseert Bond zonder Naam een online Nationale Waardepeiling. Deze peiling wil het WQ (waardegehalte) van België in kaart brengen.

Tijdens de vakbeurs InnoFresh in Rotterdam maandag 21 september is het concept ZuivelNatuur op de 22-e plaats verkozen in de jaarlijkse Vers Top 100.

agri-smart.tv, onderdeel van de my eyes Group, voert in september samen met marktonderzoeker DiepbiZniZ een online onderzoek uit onder agrariërs.

Door middel van eyetracking zijn de oogbewegingen van uw websitebezoeker in kaart te brengen. Hiermee wordt exact in beeld gebracht waar de bezoeker heeft gekeken, geklikt en belangrijker, wat hij/zij niet heeft gezien! Door middel van een eyetracking gebruikersonderzoek krijgt u inzicht in het kijk- en gebruikersgedrag op uw site. 

ONLINE-BE wil bijdragen tot een solidaire zelftewerkstelling en een ecologisch verantwoord leefmilieu door beroep te doen op de verantwoordelijkheidszin van zijn partners, leveranciers en klanten.
 

Met elkaar in verbinding treden om problemen op te lossen, ideeën te delen, standaarden in te voeren, geschikte instrumenten te maken en relaties tussen ‘peers’ en ‘stakeholders’ aan te knopen.

Een uitgelezen en orginele manier om interactie te brengen tijdens uw meetings en zo meer resultaat te boeken.

Wat eet jij overmorgen ?

Inspiratie en creativiteit zijn de sleutelwoorden van deze culinaire jamsessie.

Paul startte ooit onderaan de ladder en greep elke kans aan om ..............

We kunnen terugzien op een zeer geslaagde bijeenkomst.  De volgende acties...........

In april start de my eyes Foundation het verkenningsproject "Cocreatie producent & consument" rondom natuur en de intensieve veehouderij. 

 

Eind maart is officieel het landelijke startsein gegeven voor deze unieke ketenverbinding.  

Doelgericht samenwerken en communiceren is inspirerend ...

"Marketing is waardenloos, authenticiteit is magnetizing"

Vanaf 2005 is my eyes ambitieus aan het werk..

my eyes verwelkomt graag personen en bedrijven..

Binnen en buiten je organisatie verbinding aangaan met anderen..

Verbinding is nog geen verbondenheid. Verbondenheid  gaat over het delen van..