ontstaan my eyes

Wees jezelf

Wees jezelf.
Een ieder, wees jezelf.
Het leven toont haar majestueuze eenheid.
In harmonie,
haar delen perfecte matches laten spelend.
Haar licht ervaren, voortdurend helderder ziende.
Alles delend met een ieder.
In een golvende beweging naar meer Liefde.

Alfred Boeve
februari 2004

 
 
Alfred Boeve – inspirator van my eyes
 
Geïnspireerd door dit gedicht, nam hij in 2005 het initiatief om een nieuw avontuur te beginnen, een nieuwe benadering in leven en werken voor iedereen. Hij noemde het my eyes  en besloot om me daar fulltime op te focussen. De naam ‘my eyes’ refereert aan de ogen als spiegels van de ziel en staat dus voor zielsgericht ondernemen.
 
Succesvolle ondernemer met de voeten in de klei
Alfred Boeve, als jongste zoon geboren in 1961 en opgegroeid in een ondernemersgezin. Na zijn studie bedrijfseconomie ging hij in het internationale familiebedrijf werken. Als directeur heeft hij in de agro-food sector het bedrijf door diverse crises heen geloodst. Door vooral innovatief en visie gericht te sturen en te ontwikkelen ontstond er steeds weer voldoende perspectief. Nieuwe dingen zien en bedenken had hij altijd al leuk gevonden.
 
Zo was het internet gestuurde tracing & tracking systeem IVI (integrated veal information) baanbrekend en werd als eerste in 1995 op de wereldvoedselbeurs Anuga geïntroduceerd. In de jaren daarna werd op Alfreds initiatief “Peter’s Farm" geïntroduceerd: vers verpakt, diervriendelijk en volledig traceerbaar geproduceerd kalfsvlees. Peter's Farm gold als voorbeeld voor de agro-food branche en trok al snel wereldwijd aandacht en klanten.
 
Inspiratie en ontmoetingen – het roer om
Op een gegeven moment ontdekte Alfred dat hij eigenlijk steeds zichzelf aan het innoveren was en zijn creatieve interesses gingen verder dan het familiebedrijf. Diverse ontmoetingen in die periode hebben zijn inspiratie gevoed.
Een transformerend moment was in februari 2004 bij het schrijven van het gedicht 'wees jezelf'. Daarop volgend plantte hij in 2005 zijn eigen boom: my eyes. Deze netwerkorganisatie, waarbij iedereen zich aan kan sluiten richt zich op het verbinden van mensen, bedrijven en organisaties die samen willen co-creëren. Ondertussen bereisde hij de wereld en volgde diverse trainingen en workshops om zichzelf beter te leren kennen. Op een zoektocht naar binnen. Daarnaast las hij veel boeken over allerlei wetenschappelijke zaken als de psyche, natuurkunde en metafysica. Diepgaande ervaringen over hoe de wereld in elkaar zit, een weg van illusie naar werkelijkheid.
 
Hij was er klaar voor om zijn boek te gaan schrijven en werd naast ondernemer auteur en in groeiende mate vooral zichzelf. De inzichten en analyses die Alfred Boeve met zijn lezers deelt, zijn doorleefd en zorgvuldig doordacht en hierdoor ontdekken zij stap voor stap een hoger gewaarzijn over het proces van het leven. Door prachtige schilderijen, persoonlijke gedichten, mooie illustraties en toegankelijke metaforen is het een boek dat deuren opent naar je hart. 
 
Lees hier meer over in zijn boek: Theater van het leven. Hier kun je het boek ook bestellen of gratis downloaden als pdf, e-book of iPad app.